Младата майка Ваня Христова Кръстева от Пловдив е с тежка диагноза:

...
Младата майка Ваня Христова Кръстева от Пловдив е с тежка диагноза:
Коментари Харесай

Млада майка от Пловдив се нуждае от пари за лечение

Младата майка Ваня Христова Кръстева от Пловдив е с тежка диагноза: злокачествено образувание на дясна млечна жлеза и голям брой лезии в мозъка. След благотворителна кампания в нейна полза са събрани пари, задоволителни за реализирането на няколко вливки от скъпоструващо лекарство.
Прочетете още
Първите две вливки са направени надлежно на 22.11.2022 година и 13.12. 2022 година в Онкологията в Пловдив. Младата жена е майка на 5-годишния Крис, само че за жалост и е мъчно да се грижи за него поради честите епилептични гърчове, среднощни ставания от безчовечен болки в кръста и крайниците, както и други нежелани реакции на организма.

Биологичното лекуване на Ваня Кръстева е последното очакване, което лекарите дават за удобна развръзка. Лекарството се ползва венозно - през 3 седмици. В случая с нея медикаментът не се покрива от Здравната каса. Това е упоменато в анамнезата й.

За да има резултат от него обаче са нужни още серии вливки. Първата от тях е планувана за третия ден от новата 2023 година. Година, към която фамилията и околните на Ваня гледат с вяра, че ще донесе шанс и здраве. Всички те са доста признателни за досегашната морална и финансова помощ, която десетки познати и непознати дават.

Освен " Кейтруда ", на болната жена ще се приложи и трета серия химиотерапия.

Ваня Кръстева е разкрила дарителска сметка на свое име в УниКредит Булбанк. С фантазията за коледно знамение и несломима религия, тя е уверена, че ще съумее да оздравее и ще може да се радва на дребните неща в живота, които за множеството от нас наподобяват като даденост.

При постигане на нужната сума за лекуването на Ваня, акцията ще бъде мигновено прекъсната и даден обстоен доклад, чрез фактури.

Ваня Христова Кръстева

BIC: UNCRBGSF

IBAN сметка: BG03UNCR70001525121995

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР